AcasăMoney&PeopleChefi la Cuțite revine cu Jamila, cel mai cunoscut vlogger culinar din...

Chefi la Cuțite revine cu Jamila, cel mai cunoscut vlogger culinar din România

Chefi la Cuțite revine cu Jamila, cel mai cunoscut vlogger culinar din online-ul românesc. A cărei popularitate este egală, dacă nu mai mare, cu cea a gazdelor show-ului, Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu.

Pentru prima oară la Antena 1, a gătit pentru jurați faimoasa Jamila. Pe numele său Geanina Staicu-Avram, acesta este proprietarea canalului culinar Jamila Cuisine, are numai pe  YouTube aproape un milion și jumătate de abonați și zeci de mii de vizualizări pentru fiecare postare. Peparate deosebite și invitați speciali, cum este vedeta online-ului Jamila se vor prezenta în etapa de jurizări pe nevăzute a noului sezon a celui mai iubit show culinar românesc ce a debutat luni. Și a fost lider detașat de audiență la nivelului publicului comerical și la orașe în respectivul interval orar de difuzare. Circa 2 milioane de telespectatori s-au adunat în fața televizoarelor, în minutul de maximă audiență, 22.12.

Paștele la pensiunile vedetelor. Cât te costă să ciocnești ouă roșii cu Andreea Esca ori Monica Anghel?/ Exclusiv

Chefi la Cuțite revine cu Jamila (foto stânga), vedeta online-ului autohton

Cei trei jurați – Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu au avut parte de o surpriză de proporții prin prezența faimoasei Jamila, dar și a solistei Feli Donose, actorul Radu Micu (care a venit însoțit de prietenul său, Mihai Bendeac) și a lui chef Samuel, cu o experiență de peste 18 ani în restaurantele cu stele Michelin. Aceștia i-au făcut pe cei trei Chefi la cuțite să lupte din greu. „Este foarte pretențios, atent și taxează neregulile culinare. Iar combinația de gusturi cu care trebuie să gătim astăzi este cea mai grea de pe planetă. Dacă nu o echilibrezi cum trebuie, iese necomestibil!”, mărturisesc chefii la unison. „Am emoții, mi s-a pus un nod în gât. Sunt nerăbdătoare să văd ce vor spune chefii! Eu știu să fac muzică, dar nu mă pricep la plating deloc”, a declarat Feli.
Chefi la Cuțite revine cu Jamila. Acesta  și-a transformat pasiunea pentru gătit într-o afacere de succes și a făcut o mica avere din rețetele sale postate în mediul online, sursa principal de venit fiind colaborările cu diferite branduri. În acestă seară, sezonul nou din Chefi la Cuțite revine cu Jamila.

Viorica Chiurciu este doctor de suflete când cântă! În rest, este doctor cercetător, femeia puternică din fruntea unui mare institut românesc

Ultimele Articole