AcasăMoney&PeopleCine sunt cei mai bogați cântăreți din lume, pe 2021. Au făcut...

Cine sunt cei mai bogați cântăreți din lume, pe 2021. Au făcut averi fabuloase!

Cine sunt cei mai bogați cântăreți din lume, pe 2021. La nivel mondial, industria muzicală produce miliarde de dolari. Sunt mii de artiști talentați însă, pentru a fi în topul celor mai bogați, trebuie să ai și aptitudini de business și afaceri conexe.

Potrivit Forbes, cel mai înstărit artist a devenit rapperul Kanye West. Este și cel mai bogat american de culoare din toate timpurile! În proces de divorț cu Kim Kardashian, Kanye West are un motiv serios să uite de problemele sale conjugale. Averea sa a explodat de la începutul pandemiei, rapperul ajungând la 6,6 miliarde de dolari.

Pe fondul lipsei concertelor, muzicianul preferat al puștilor americani a dat lovitura cu  câteva investiții ce s-au dovedit extrem de bănoase cum ar fi asocierea cu un cunoscut brand vestimentar. Astfel, pe când cei de la  Forbes îl includeau ”timid”, pe mica listă a celor câțiva miliardari din muzică (în ediția din aprilie, 2020), Kanye a reacționat spunându-le celor de la publicația americană că… au greșit calculele. „Nu este de un miliard. Sunt 3,3 miliarde de dolari, dar nimeni de la Forbes nu știe să numere”, le-a replicat muzicianul ce a format cu Kim Kardashian unul dintre cele mai bogate și de interes cupluri din showbiz-ul american.

Cine sunt cei mai bogați cântăreți din lume, pe 2021

Jay-Z a fost primul care a trecut pragul de un miliard dolari. În mare parte grație afacerilor cu șampanie. Împreună cu soția sa, la fel de celebra Beyonce (FOTO), cei doi formează cel mai bogat cuplu din showbizz-ul mondial.

 

Înainte de Las Fierbinți, Mihai Bobonete chiar a avut cârciumă. Însă în alt sat! Ce meserii au avut Aspirina ori Firicel

Averea sa nu se bazează pe zona muzicală, câștigă sume enorme din vânzările brandului pe care l-a cumpărat de șampanie și cognac francez, nelipsite de la nici o petrecere de mare ștaif din lumea bună (Armand de Brignac, D’ Usse). Rapperul, care are un catalog muzical evaluat la 75 milioane dolari (casa sa de discuri are în portofoliu artiști precum Shakira ori Rihanna), a ma investit în acțiuni Uber, colecții de artă, imobiliare (50 milioane dolari) și platfome muzicale.

Jay-Z este urmat de Kanye West, Shean Diddy, Dr Dre, Taylor Shift, Ed Sheeran, Elton John, Drake, P Diddy și Metallica

Rihanna, artista pe care o produce Jay-Z, este cea mai bogată vedetă feminină a muzicii, cu peste 600 milioane dolari. Însă mulţi bani i-au revenit din imperiul său din lumea afacerilor. Artista şi-a lansat o colecţie de machiaj şi o colecţie de lenjerie intimă cu vînzări ce au explodat în pandemie.. Rihanna este urmată de Madonna (570 milioane dolari) și  Celine Dion (450 milioane dolari).

Fiul lăutarilor de la Clejani, Fulgy a fost prins drogat la volan! Poliția l-a dus la IML ”Mama mea știe că sunt pui de șmecher”

Ultimele Articole