Ciolacu: Cred că a venit momentul să ne asumăm, ca şi statul român, ca şi Guvernul Românei, să se implice direct în finanţarea academiilor de fotbal

”Al doilea lucru important îl ştim cu toţii, moment de bucurie: echipa României a reuşit să învingă şi aseară pe Arena Naţională şi să se situeze pe primul loc în grupă”, a afirmat, miercuri, într-o conferinţă de presă la Buzău, Marcel Ciolacu.

Acesta crede că statul trebuie să se implice în finanţarea academiilor de fotbal.

”Cred că a venit momentul să ne asumăm, ca şi statul român, ca şi Guvern al Românei, să se implice direct în finanţarea academiilor de fotbal. Dacă actuala naţională ne-a redeschis o speranţă în ceea ce priveşte forbalul românesc, cred că şi statul şi Guvernul au datoria de a veni alături de cluburile care au investit până acum în fotbal, alături de Federaţia Română, ca să creăm o bază cât mai solidă şi o perspectivă cât mai clară pentru viitorul fotbalului românesc, atât de mult aşteptat de noi microbiştii şi de toţi românii”, a adăugat premierul.

Echipa de fotbal a României s-a calificat, pentru prima dată după 8 ani, la un turneu final. Tricolorii au încheiat marţi pe primul loc grupa I preliminară a Campionatului European din 2024.

 

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed