Ciolacu: Dacă eram un inconştient, vă spun eu ce făceam: făceam legea salarizării, în plină campanie electorală, dădeam la toată lumea cât voia, cum voia, câştigam alegerile, pe urmă scapă cine poate!

”Dacă eram un inconştient, vă spun eu ce făceam: făceam legea salarizării, în plină campanie electorală, dădeam la toată lumea cât voia, cum voia, câştigam alegerile, pe urmă scapă cine poate! (…) Nu putem să ne dorim să intrăm în OECD şi să avem regulile pe care le-am avut în ultimii 30 de ani. Eu mă gândesc la dezvoltarea României ”, a declarat Marcel Ciolacu, joi seară, la România Tv. 

 

El a subliniat că în ultimii 30 de ani au fost luate decizii ”în funcţie de anumite interese electorale”, precizând că este nevoie de responsabilitate din partea politicienilor. 

 

Ciolacu a afirmat că este nevoie de slujbe mai bine plătite, ”un mediu concurenţial corect” şi servicii publice de calitate, arătând că, fără ca România să îndeplinească aceste condiţii, nu poate avea pretenţia ca românii din diaspora să revină în ţară.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed