AcasăEconomieCîţu, după ce Ludovic Orban s-a arătat nemulţumit că România nu se...

Cîţu, după ce Ludovic Orban s-a arătat nemulţumit că România nu se află în primele 16 state cărora li s-a aprobat PNRR: Pare o retorică PSD / Pare mai mult o declaraţie a PSD decât a preşedintelui PNL

Florin Cîţu fost întrebat, marţi, ce părere are despre afirmaţia preşedintelui Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban, care s-a declarat nemulţumit de faptul că România nu se află în primele 16 ţări cărora le-a fost aprobat Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă: “Nu am văzut, dar nu cred că putea să aşa ceva pentru că pare o retorică PSD. Până nu văd aceste declaraţii, nu pot să comentez. Pare mai mult o declaraţie a PSD decât a preşedintelui PNL”.

Întrebat dacă este mulţumit de activitatea Guvernului, liderul PNL, Ludovic Orban, a răspuns: “E loc de mai bine, întotdeauna”.

“Nu suntem printre primele 16 ţări cărora li s-a aprobat PNRR-ul şi aicea readuc aminte că nou am elaborat un PNRR pe care deja îl şi transmisesem spre negocieri informale la nivelul Comisiei Europene, care a fost schimbat fundamental, şi iată că nu suntem în primele 16 ţări cărora li s-a aprobat PNRR-ul şi care deja au trageri”, a afirmat Ludovic Orban, luni seară, la Digi 24.

 

Ultimele Articole