Cîțu, după discuția cu Cioloș: ”Nu a fost nicio concluzie”

0
13

Discuțiile purtate de premierul desemnat, Dacian Cioloș, cu Florin Cîțu și Kelemen Hunor, la sediul PNL, nu au avut niciun rezultat. Președintele PNL insistă pe ideea că USR ar trebui să facă o majoritate cu AUR și PSD, însă discuțiiel vor continua, în condițiile în care Dacian Cioloș dorește refacerea coaliției cu PNL și UDMR.

„Nu a fost nicio concluzie. Am spus că mi se pare normal ca cei care au declanșat criza să vină și cu o soluție. O să mai discutăm, să mai vedem. Domnul Cioloș dorește să refacă coaliție. O să mai discutăm.

Astăzi suntem aici din respect pentru români. Noi vrem ca România să nu rămână în criză. Dar soluția trebuie să vină de la cei care au aruncat România în criză. Nu s-a discutat nimic despre ministere.

Când a fost la Cotroceni domnul Cioloș, presupunem că a avut o majoritate în spate. Acea majoritatea a fost USR-AUR-PSD. Are o majoritate testată prin vot politic în Parlament. În spatele deciziei de a fi propus a fost acest lucru. Responsabilitatea găsirii unui premier este a lui Dacian Cioloș.

Noi suntem un partid responsabil, vrem să rezolvăm această criză, dar nu noi am provocat această criză”, a declarat Florin Cîțu.