În rochie de mireasă, la 18 ani! Cleopatra Stratan se mărită astăzi

Vestea ce a luat prin surprindere întreaga lume muzicală! Cleopatra Stratan, fetița teribilă a scenei de odinioară, se mărită astăzi. Îmbracă rochia de mireasă în anul în care a împlinit 18 ani. 

La sfârșitul anului trecut, în ziua în care ieșit de sub tutela tatălui său și a devenit oficial majoră, Cleopatra Stratan a acceptat inelul de logodnă oferit de iubitul său, Edward Sanda.”Voiam să vă reamintesc, în caz că ați uitat, că azi mă însor. Mă însor! A venit vremea să mă însor. I-ați mireasă ziua bună de la tată de la mumă”, a spus Edward Sanda (23 ani) pe pagina sa de socializare, în timp ce viitoarea sa soție îl săruta fără rețineri.

Mama lui Mihai Bendeac, mică afacere de succes! Are un cabinet stomatologic

Vestea ce a luat prin surprindere întreaga lume muzicală! Cleopatra Stratan se mărită astăzi

 

”Edward m-a cucerit cu modul în care se uita la mine. Mă face să mă simt artistă, e genul de bărbat care te face să strălucești. Vreau să fie primul și ultimul iubit din viața mea. În pandemie am fost despărțiți, însă vorbeam zilnic la telefon, până la 2-3 dimineața”, spunea Cleopatra Stratan despre cel alături de care și-a făcut planuri de viață.

”La început am fost prieteni … dar prieteni care simțeau ceva foarte special și puternic. O conexiune extrem de frumoasă și ieșită din comun care ne-a apropiat și ne-a făcut să ne dăm seama că în lumea asta suntem făcuți unul pentru celălalt.Pe 14 August vom deveni oficial SOȚ și SOȚIE! Îți mulțumesc pentru tot ce trăiesc cu tine”, a spus Edward Sanda.

Cei doi nu vor avea nași de cununie.

Ieri vedetă internațională a muzicii, astăzi Adi Sînă vinde cosmetice! Solistul ce a făcut istorie cu Akcent și-a lansat un brand și un magazin online

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed