Mama lui Mihai Bendeac, mică afacere de succes! Are un cabinet stomatologic

0

Și mama actorului Mihai Bendeac reușește să facă oamenii să zâmbească, chiar și pe unii care au și uitat să facă acest gest. Emilia Bendeac are o mică afacere medicală, dar de succes, un cabinet stomatologic în București.

Dacă juratul de la ”iUmor” este preferatul multor telespectatori, mama actorului este preferata cartierului Pantelimon. Doamna Bendeac, care a participat și la o ediție a popularei emisiuni, proiect ce aparție fiului său, a avut cea mai bună cifră de afaceri din ultimii 15 ani, de la inaugurarea sa. Cu doar doi angajați, Emilia Bendeac a oferit servicii de 315.000 lei, profitul pe 2020 fiind de 45.000 lei.  ”Încă din copilărie, am avut trei fobii: avioanele, șerpii și dentistul. Dar frica de freză n-am reușit s-o înving! Am încercat să facem, în prima instanta, un cabinet stomatologic special pentru copii. Apoi, ne-am dat seama că, atunci când vine vorba de dentist, nu există nicio diferență între un pacient de 6 ani și unul de 30 de ani”, a declarat Mihai Bendeac care a contribuit la deschiderea și utilarea cabinetului.

Unde a dispărut Petrișor Tănase, primul bucătar de televiziune din România

Mama lui Mihai Beandeac are un cabinet stomatologic în cartierul Pantelimon

„Mihai, te iubesc ca pe copilul meu! Îmi aduc aminte prima ta zi de viață. Nu aveai pic de păr pe corp, exact ca acum. Doar că atunci era normal. Nu, nu erai normal. Ne-ai făcut să râdem de prima clipă, atunci când doctorul ne-a întrebat dacă ni se pare că ești frumos”, a fost amuzanta declarație a Emiliei Bendeac la emisiunea fiului său, iUmor (Antena 1).

Și tatăl lui Mihai Bendeac, director la Agenția Domeniile Statului n-o duce chiar rău, veniturile sale salariale fiind de 55.000 lei pe anul trecut.

„Dacă nu Fizz, atunci cine?” Primul excentric din muzică vinde cryptomonede lângă Piața Bucur Obor /FOTO