Unde a dispărut Petrișor Tănase, primul bucătar de televiziune din România

Pe fondul înmulțirii cooking show-urilor, mulți se întreabă unde a dispărut Petrișor Tănase, primul bucătar vedetă de televiziune din România.

După multe emisiuni de televiziune (”Teo Show”, ”Vacanța a la  Petrișor”, ”Bărbați la cratiță”, ”Bucătăria minorităților”,”Poftă bună”), știința culinară a lui chef Petrișor este prezentată doritorilor de experiențe gastronomice sub formă de cursuri practice.

„Dacă nu Fizz, atunci cine?” Primul excentric din muzică vinde cryptomonede lângă Piața Bucur Obor /FOTO

Căci primul promotor al emisiunilor culinare la televizor în România s-a întors la catedră. După decenii de gătit, bucătarul vedetă este din nou profesor la propria școală, ce-i poartă numele, Școla de Artă Culinară Petrișor Tănase. Cel mai bun bucătar și cofetar român între 1986 și 1988 a luat o pauză de la show-urile culinare de televiziune rezumându-se doar la mici recomandări tematice profesionale.

Unde a dispărut Petrișor Tănase, primul bucătar de televiziune din România

”Mi-am dorit o clasă de gastronomie la nivel de liceu. M-am retras după ani de muncă din învățământul de stat deoarece nu am mai găsit suvenții pentru acest curs. Acum profesez la propria școală de artă culinară și am mulți elevi la ateliere și o firmă de evenimente”, lămurește misterul fostul șef al bucătarilor  Parlamentului României și cel care semnează meniurile la multe restaurant cu ștaif.

Chef Petrișor Tănase dă de pământ cu Scărlătescu, Bontea ori Dumitrescu ”Fac deseori greșeli grave din cauza neștiinței profesionale”

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed