Coldplay și Babasha: cele mai tari GLUME născute din această prietenie! Mai amuzantă, o afaceristă vrea prin petiție interzicerea manelelor

 

Coldplay și manelistul Babasha: o întâlnire plină de umor și controverse! Cele mai tari glume despre promovarea manelistului și, mai “amuzantă”, ce afaceristă cere interzicerea manelelor în România.

Concertul Coldplay de pe Arena Națională din București, desfășurat pe 12 iunie, a fost cu siguranță evenimentul muzical al anului. Pe lângă muzica excepțională a trupei britanice, un moment neașteptat a captat atenția publicului: manelistul Babasha a urcat pe scenă și a interpretat maneaua sa de succes, „Păi Naa”. Reacțiile nu au întârziat să apară, iar rețelele sociale au explodat cu comentarii și glume savuroase.

Cele mai savuroase glume apărute despre întâlnirea publică promovată Coldplay& Babasha

Spiritul românesc nu putea să rateze o asemenea ocazie, iar glumele despre promovarea manelistului Babasha de către Coldplay au fost la ordinea zilei. Printre cele mai amuzante comentarii se numără:

  • „Cum a cântat Coldplay în deschidere la Babasha.”
  • „Acum mă simt prost că n-am dat 800 de lei pe bilet.”
  • „Inițial s-a optat pentru Gheboasă dar e plecat în turneu cu Metallica.”
  • „Să nu fim ipocriți, toți la petreceri, mai spre dimineață, ascultăm Coldplay.”
  • „Cum a fost la Coldplay? Babasha și-așa.”
  • „Singurul meu regret este că spectacolele s-au întâmplat în săptămâna din an în care nu e Dani Mocanu #1 în trending.”
  • „Am înțeles că mâine la Coldplay va fi vijelie. Vali.”
  • „Și, cum a mers darul la Coldplay?”
  • „Pentru mine, manelistul Babasha este vedeta zilei. Datorită lui am auzit de Coldplay.”

Reacții, controverse și o petiție de interzicere a manelelor!

Evenimentul a stârnit și reacții vehemente. Diana Șucu, soția multimilionarului Dan Șucu și acționar majoritar la Rapid, a cerut interzicerea manelelor în România. Pe pagina sa de socializare, aceasta a scris: „Dacă ar fi să primești o petiție în care să scrie: «Vrei să se interzică manelele în România?» Eu aș spune DA, DA, DA!”.

Mesajul amuzant al Amaliai Năstase: „Dragă Babasha, vreau să-ți urez mult succes la examenele pe care le ai săptămâna asta la CONSERVATOR”

Un alt mesaj care a făcut deliciul internauților a venit din partea Amaliei Năstase. Într-o notă ironică, aceasta i-a urat succes lui Babasha la examenele de la academia de muzică: „Dragă Babasha, vreau să-ți urez mult succes la examenele pe care le ai săptămâna asta la CONSERVATOR, ție și colegilor tăi de trupă, și să-ți spun că trebuie să fii fooooooarte mândru și să ieși din casă cu fruntea sus pentru că toți imbecilii care au huiduit sunt niște frustrați care nu au ajutat în viața lor pe nimeni, în nici un caz nu au o educație muzicală la Conservator că tine”.

Concertul Coldplay de la București va rămâne de neuitat pentru artiștii britanici.  De la entuziasm și bucurie la huiduieli și fluierături, evenimentele  Coldplay ua reușit să stârnească un val de reacții și glume.

Scandalul manelelor la concertul Coldplay: România, împărțită

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed