Comisiile de specialitate continuă astăzi analiza bugetului pe 2010

Şi bugetul Apărării a primit 100 de milioane de lei în plus din fondul de rezerva al guvernului pentru a cofinanţa creditele destinate înzestrării armatei. Suplimentări bugetare au fost alocate şi la Consiliul Naţional al Audiovizualului şi Oficiul Registrului Naţional al Informaţiilor Secrete de Stat.

Au mai fost avizate şi bugetelele Ministerului Dezvoltării şi Turismului, Administraţiei şi Internelor, Mediului, SPP şi Serviciului de Telecomunicaţii Speciale. Dezbaterea în plen a bugetului va începe pe 11 ianuarie, iar votul final este programat două zile mai târziu.

Opoziţia a anunţat că nu va vota proiectul de buget pe 2010 decât dacă amendamentele lor vor fi acceptate. Aprobarea bugetului de stat reprezintă principala condiţie pusă de FMI pentru a acorda o nouă tranșă din împrumut, în luna februarie. În prealabil, o nouă misiune de evaluare a experţilor străini este aşteptată la Bucureşti în jurul datei de 20 ianuarie.

Pentru a fi mai aproape de tine, MONEY.ro a eliminat obligativitatea înregistrarii pe site pentru comentarii. Acum îti poti exprima opiniile pe portalul MONEY.ro mult mai usor. Comenteaza si tu!

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed