Compania Connections Consult a semnat un contract cu Ministerul Justiţiei pentru implementarea unui sistem care facilitează accesul la justiţie şi implementează dosarul electronic. Suma totală a serviciilor livrate va fi de 39,4 milioane de lei plus TVA

”Connections Consult SA, listat pe piaţa AERO a BVB şi liderul pieţei de transformare digitală din România, a semnat un nou contract semnificativ cu Ministerul Justiţiei pentru implementarea sistemului de management ECRIS, care facilitează accesul la justiţie şi implementează dosarul electronic. Proiectul, unul din cele mai complexe din ultimii ani în sfera transformării digitale din sectorul public, a fost câştigat de un consorţiu de parteneri al cărui lider este Connections Consult SA. Suma totală a serviciilor livrate va fi de 39,4 milioane de lei plus TVA, iar valoarea activităţilor desfăşurate individual de Connections Consult SA va fi de 23.138.159 lei plus TVA”, anunţă compania.

Implementarea noului sistem electronic de management al cauzelor ECRIS V presupune, totodată, interconectarea cu alte sisteme informatice existente, inclusiv implementarea unui standard unitar al datelor. În plus, ECRIS Instanţe va fi integrată cu aplicaţia ECRIS Portal Instanţe, care va deveni componenta cheie pentru digitalizarea sistemului judiciar şi va putea fi folosită de persoanele interesate (părţile unui dosar, avocaţi şi alţii) în relaţie cu instanţele, în calitate de punct unic de interacţiune online – depunere de documente online, consultarea online a conţinutului unui dosar etc.

De asemenea, se va crea un portal similar pentru parchete – ECRIS Portal Parchete.

Termenul estimat pentru livrarea soluţiei către Ministerul Justiţiei este iulie 2024. 

„Connections continuă implementarea strategiei de extindere a portofoliului de proiecte de digitalizare cu anvergură semnificativă. Ne bucurăm să anunţăm semnarea unui nou contract cu Ministerul Justiţiei pentru livrarea de servicii în vederea dezvoltării, testării şi punerii în funcţiune a noului sistem de management al cauzelor ECRIS V, precum şi a serviciilor aferente de instruire a personalului. Noua arhitectură digitală va contribui semnificativ la creşterea gradului de digitalizare a sistemului judiciar, printre funcţionalităţile majore aduse fiind dosarul electronic, ce va permite beneficiarilor o gestiune integral electronică a documentelor din dosare – la nivel de instanţe şi parchete”, a declarat Bogdan Florea, fondator şi CEO Connections Consult. 

Connections Consult (simbol bursier CC) este lider pe piaţa de transformare digital din România, având peste 300 de angajaţi, birouri în Bulgaria şi Serbia şi reprezentanţi de vânzări în Germania şi Arabia Saudită. Compania este specializată în Intelligent Automation, IT Infrastructure Support, Digital Business Process Management şi Software Development On Demand. Clienţii Connections sunt companii globale şi companii medii româneşti din industrii precum Banking, FMCG, Oil & Gas, Telecom şi Retail.

Începând cu luna iulie 2018, Connections a semnat un parteneriat cu UiPath, platforma de Enterprise Robotic Process Automation (RPA) cu cel mai rapid grad de adopţie la nivel mondial, alături de care a implementat deja cu succes procese de automatizare robotizată în industrii cheie.

Totodată, Connections Consult investeşte constant în dezvoltarea unor produse software pentru industrii diverse, precum audit şi consultanţă, energie verde şi boţi specializaţi în contabilitate şi HR, precum şi alte domenii.

Grupul Connections a încheiat anul 2021 cu o cifră de afaceri de 9 milioane de euro.

Din luna septembrie 2021 compania Connections este listată pe piaţa AeRo a Bursei de Valori Bucureşti.

 

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed