Compania Eurowings renunţă la zborurile din Iaşi către Dusseldorf şi Stuttgart din cauza numărului mic de pasageri / Director Aeroport Iaşi: Suntem dezamăgiţi de decizie, dar înţelegem raţiunea ei pur economică

Pe site-ul companiei aeriene Eurowings, se mai vând bilete doar pentru zborurile programate până pe 10 iunie.

Directorul Aeroportului Iaşi Romeo Vatră a precizat duminică pe pagina sa de Facebook că retragerea Eurowings de la Iaşi s-ar datora gradului de încărcare redus pe cele două rute.

”Decizia de a deschide şi închide zboruri aparţine companiei aeriene, în funcţie de planurile de dezvoltare operaţională şi de rentabilitatea rutelor. Eurowings nu va mai efectua zboruri din Iaşi spre Stuttgart şi Dusseldorf din cauza cererii foarte reduse pe aceste rute. Nu ascund faptul că suntem dezamăgiţi de decizie, dar înţelegem raţiunea ei pur economică”, a explicar directorul Aeroportului Iaşi, Romeo Vatră.

Potrivit acestuia, din septembrie, alte două companii au anunţat deschiderea de noi curse pe aeroportul Iaşi, respectiv Animawings către Bucureşti cu nouă zboruri pe săptămână şi Fly Lili către Munchen, patru zboruri pe săptămână.

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed