Consiliul Judetean Sibiu a scos la licitaţie serviciile de transport public din judeţul Sibiu pentru următorii 10 ani / Valoarea cotractului, peste 119 milioane de lei / 53 de trasee împărţite în 7 loturi

”Consiliul Judetean Sibiu a scos la licitaţie atribuirea contractului de delegare a serviciilor de transport public din judeţul Sibiu pentru următorii 10 ani, după ce, în luna mai a acestui an, consilierii judeţeni au aprobat, în şedinţa ordinară a consiliului, Programul de transport public judeţean de persoane prin curse regulate, prestat între localităţile judeţului Sibiu, pentru următorii 10 ani”, anunţă, miercuri, Consiliul JUdeşean Sibiu.

Valoarea totală a contractului de delegare a gestiunii serviciilor publice de transport călători în judeţul Sibiu pentru următorii 10 ani, respectiv între ani 2022 – 2032 este de 119.420.428,86 lei fără TVA.

Operatorii de transport interesaţi pot depune ofertele în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SICAP) până marţi, 24 august 2021, ora 15:00.

Licitaţia este împărţită în 13 loturi (grupe) care cuprind cele 53 de trasee din Programul de transport public judeţean. Primele 7 grupe cuprind 29 de curse cu plecare din municipiul Sibiu spre localităţi din judeţ, în următoarele 5 grupe sunt prevăzute 21 de curse cu plecare din Mediaş, iar ultima grupă cuprinde 4 trasee cu plecare din oraşul Agnita.

 

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed