Corneliu Păsat despre afacerea sa de-o viață, Flamingo Boys și Flamingo Girls. Cât cere pentru un show

Chiar dacă nu mai urcă pe scenă, Cornel Păsat (care anul acesta împlinește 50 de ani) se ocupă în continuare de activitatea grupului și pregătirea show-urilor. Căci afacerea sa continuă să aibă clientelă.

”Am reușit să o mențin cu multa muncă, pasiune, încredere în propriile puteri , imaginație și sacrificiu. E nevoie de multă răbdare, perseverență și mai ales tact! E foarte greu să lucrezi cu oamenii, sunt caractere diferite, puternice și trebuie să știi cum să abordezi stiuatii plăcute sau neplăcute”, spune Păsat care nu ascunde tariferele pentru un show-urile trupei Flamingo Boys dar și ale Flamingo Girls.

Corneliu Păsat despre afacerea sa de-o viață, Flamingo Boys și Flamingo Girls

George Buhnici a fost amendat de CNCD după declarațiile sale despre femei cu ”celulită”, ”vergituri” și ”minore”

Corneliu Păsat despre afacerea sa de-o viață, Flamingo Boys și Flamingo Girls

 ”Tarifele variază între 1.000 și 5.000 euro, depinde de spectacol. Dacă suntem solicitați ca după show să rămânem toată noaptea la eveniment, atunci aceasta ajunge la 5.000 euro”, spune nonconformistul coregraf care execută personal costumele excentrice ale trupeților, afișele de promovare, chiar și ședințele fotografice.

Însurat și tătic (are un băiețel în vârstă de trei ani), vedeta show-urilor erotice de striptease masculin ale anilor 2000 continuă să-și întrețină silueta și să-și ascundă bine vârsta.

După concert la propria nuntă! Actorul Dorin Andone, ginere la 59 de ani


Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri