Creştere de 11% a acţiunilor Snap, luni, susţinută de previziuni peste aşteptări ale companiei privind numărul de utilizatori activi zilnic în 2024

Numărul de utilizatori publicat vineri de Verge, care citează o notă internă a CEO-ului Evan Speigel către angajaţi, a depăşit estimarea Visible Alpha, de 447 de milioane.

DAU-urile mai mari decât cele aşteptate vin ca o uşurare pentru compania părinte a Snapchat, care se luptă cu o concurenţă acerbă şi o piaţă de publicitate slabă.

De asemenea, Snap se aşteaptă ca veniturile din publicitate să crească cu peste 20% în 2024, ca parte a ”obiectivelor sale extinse”, se arată în articol, previziunea fiind peste estimările Wall Street, privind o creştere de 14%.

Compania a refuzat să comenteze raportul.

Snap a fost prima firmă de social media dependentă de reclame care a semnalat o scădere a cererii anul trecut, deoarece mărcile au redus bugetele pe fondul inflaţiei aprinse şi al ratelor ridicate ale dobânzilor.

Problemele macroeconomice, împreună cu concurenţa în creştere din partea platformelor de social media precum TikTok, au făcut ca Snap să piardă 80% din evaluarea sa, anul trecut.

Snap a reuşit aproape să atingă doar una dintre cele nouă ţinte – creşterea timpului pe care utilizatorii săi zilnic petrec vizionarea conţinutului cu cel puţin 10%, se arată în raport.

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed