Cristina Coruţ este din nou subprefect al capitalei

0
Hotărârea privind numirea în funcţia de subprefect a Cristinei Ecaterina Coruţ este publicată vineri în Monitorul Oficial, fiind însă datată 28 octombrie. O zi mai tîrziu, pe 29 octombrie, este semnată şi decizia primului-ministru prin care Cristina Coruţ a fost eliberată din funcţia de secretar general în cadrul Secretaritului de Stat pentru problemele Revoluţionarilor din Decembrie 1989, în locul ei fiind numit inspectorul guvernamental Adrian Viorel Nicolaescu.

Cristina Coruţ a mai fost subprefect al capitalei, fiind însă schimbată din funcţie, pe 9 iulie 2008, de fostul premier Călin Popescu Tăriceanu şi trecută în funcţia de inspector guvernamental.

Guvernul a mai decis eliberarea din funcţia de subprefect al capitalei a Marianei Câmpurean, a lui Paul Popa – subprefect în Botoşani şi a lui Aladin-Gigi Georgescu – din Mehedinţi.

Totodată, prin Hotărâri, au fost numiţi ca subprefecţi Raul Sebastian Tudoraşcu – în Alba, Aurica Luchiniuc – Galaţi, Horaţiu Tiberiu Gorun – Gorj, Constantion Boloş – Maramureş, Constantin Lăpădat – Mehedinţi, Marius Burlănescu – Vâlcea.