Cristina Spătar se mărită cu cel ce a scos-o din faliment. Redevine prințesă după ce i-a oferit drept regat un bloc de locuințe! Detalii de la nunta din weekend cât un festival

Cristina Spătar va fi mireasă în weekend. Fosta ”prințesă r&b” va avea o nuntă cât un festival. Vicențiu Mocanu, cel ce i-a readus zâmbetul pe buze și confortul vieții bune după divorțul de Alin Ionescu, i-a dăruit odată cu inelul și un Maybach Pullman, o limuzină de 250.000 de euro.

Grandoeveniomentul va avea loc la Rm. Vâlcea, și vor fi prezenți circa 500 de invitați, din rândul cărora politicieni, multe vedete din showbizz și televiziune. De altfel, unul din nașii cuplului va fi solistul basarabean Ion Paladi, care este și nașul băiețelului solistei. Printre cei care vor anima atmosfera se numără Corneliu Botgros, fiul rapsodului Nicole Botgros, și soția acestuia, solista Angela Botgros.

Cristina Spătar se mărită cu cel ce a scos-o din faliment. Fosta prințesă r&b devine prințesă pe o scară de bloc

În vârstă de 50 de ani, solista a mai dat o șansă iubirii după despărțirea cu scandal de fostul soț și s-a logodit afaceristul vâlcean Vicențiu Mocanu. Solista, care pentru o perioadă a locuit în Anglia din cauza problemelor financiare (a fost afectată de sistatea evenimentelor private pe fondul restricțiilor sanitare), susține și că, dincolo de relația cu cel ce se va căsători anul acesta, Vicențiu i-a devenit și partener în afaceri. Acesta a ridicat un mic bloc în Buftea unde va locui fosta prințesa r&b.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed