AcasăMoney&PeopleCu cât vinde Dani Oțil garsoniera în care s-a iubit cu Mihaela...

Cu cât vinde Dani Oțil garsoniera în care s-a iubit cu Mihaela Rădulescu ”A scris istorie. Are pereții încărcați”

Dani Oțil vinde garsoniera în care s-a iubit cu Mihaela Rădulescu. Prezentatorul Antena1 a ”intrat” la cheltuieli odată ce s-a însurat și a devenit tătic, și este hotărât să mai scape din datorii la bănci.

”Se vinde celebra garsonieră. Garsoniera e tare pentru că are mobila desenată de mine. În patul ăla am dormit eu, a scris istorie această garsonieră. Are pereții încă încărcați”, își promovează Oțil prima sa proprietate de când s-a mutat în București. Spațiul unde a locuit cu Mihaela Rădulescu și pe care l-a scos la vânzare, complet mobilat, la prețul de 46.500 de euro. În 2008, Mihaela Rădulescu a părăsit vila de la Snagov, unde locuise cu fostul soț, o proprietate de circa 800.000 de euro,  pentru a se muta cu Dani Oțil în garsoniera cu pricina.

Cel mai iubit actor român, Florin Piersic împlinește astăzi 86 de ani! ”Mai am ceva planuri cu mine, cu voi. Nu a venit momentul nostalgiilor”

Cu cât vinde Dani Oțil garsoniera în care s-a iubit cu Mihaela Rădulescu ”A scris istorie. Are pereții încărcați”

Oțil nu vede vânzarea imobilului drept o mare afacere. ”Vreau să pierd banii a treia oară la aceeași garsonieră. După ce că am luat-o în franci elvețieni… m-a uscat. Mi-am sunat profesorii de științe economice din liceu până în sus să-i înjur pe toți că nu m-au… O dată am pierdut la franci, după aceea mi-am făcut creditul din franci în euro, adică am mai pierdut o dată. Și acum ce am aflat. Dacă o vând acum, am scos-o săptămâna asta la vânzare, mai pierd 5-10% până la sfârșitul anului. Mulțumesc! Măcar scap de ea și îmi iau ceva frumos”, a spus Dani Oțil care laudă totuși garsoniera sa: ”Eu am desenat-o. Am luat-o goală, goală, la roșu. Am luat-o înainte de a se construi blocul, în fază de proiect. Am o mie de povești cu garsoniera”

Cine zicea că vedetele nu au datorii la bănci? După 14 ani de ”Neatza”, Răzvan Simion a scăpat de rate

Ultimele Articole