AcasăMoney&PeopleCine zicea că vedetele nu au datorii la bănci? După 14 ani...

Cine zicea că vedetele nu au datorii la bănci? După 14 ani de ”Neatza”, Răzvan Simion a scăpat de rate

Răzvan Simion nu mai are, în sfârșit, datorii la bănci! După 14 ani de ”Neatza” la Antena 1, alți ani la Național TV, popularul prezentator poate, în sfârșit, să se răsfețe cheltuind pe tot ce-și dorește.

Chiar dacă mai are de achitat pensia alimentară pentru cei doi copii ai săi, în sfârșit, la 41 de ani, a scăpat de datorii la bănci. ”Anul nou mi-a adus o premieră. Este prima oară din 98’ până încoace când nu mai am nicio rată la bancă, dar este timp să fac alta nouă”, spune mândru Răzvan Simion care a reușit totuși să ridice o vilă (ce a fost trecută, la partaj, pe numele fostei sale soții) și două apartamente în București.

Cum arată vila de 400.000 de euro a lui Liviu Vârciu. Are cinema și buncăr antiatomic

Răzvan Simion nu mai are, în sfârșit, datorii la bănci! ”Este prima oară din 98’ până încoace”

De ceva ani, prezentatorul de televiziune și-a cumpărat o cochetă casă în Corbeanca, unde este vecin Dani Oțil. Spre deosebire de Răzvan Simion, Dani Oțil intră în cel de-al 14-lea an de ”Neatza cu Răzvan și Dani” cu datorii. ”Am reuşit să închid una dintre ele, căci aveam cinci rate, deci am rămas cu 4 şi vreau să mă lecuiesc de rate”,  spune Oțil (41 de ani), care a fost nevoit să-și vândă și garsoniera, prima proprietate pe care a cumpărat-o când s-a mutat în București.

Oana Cuzino, proces cu Primăria Capitalei dar și cu primarul. În joc, o proprietate a vedetei de milioane de euro

Ultimele Articole