AcasăMoney&PeopleCum arată vila de 400.000 de euro a lui Liviu Vârciu. Are...

Cum arată vila de 400.000 de euro a lui Liviu Vârciu. Are cinema și buncăr antiatomic

4 ani i-a luat lui Liviu Vârciu să-și ridice propria vilă în regie proprie. L-a costat peste 400.000 de euro însă casa de lângă Pădurea Băneasa însă are buncăr anti atomic dar și sală de cinema și spa.

În vârstă de 40 de ani, vedeta Antena 1 și-a băgat toți banii din ultimii cinci ani, în construcția aspectuoasei vile, mai mult, s-a împrumutat de 50.000 de euro de la Nea Marin, alias Marin Barbu, vedeta emisiunii ”Poftiți pe la noi!” Mai mult,  mama copiilor săi și-a vândut apartamentul pentru a acoperi o parte din cheltuielile ridicării vilei. ”Am fost într-o situație foarte dificilă, nu-mi mai ajungeau banii pentru casă pe care am finalizat-o și nea Marin imediat a sărit. Cine-ți mai împrumută bani în ziua de astăzi?”, recunoștea Liviu Vârciu.

Dan Negru, oficial la Kanal D. Transferul anului în televiziune ”Am găsit oameni la fel de pasionați”

Cum arată vila de 400.000 de euro a lui Liviu Vârciu. A muncit 4 ani și are buncăr antiatomic

Aventura cu echipe de construcție și amenajare pare că s-a încheiat și, în sfârșit, Liviu Vârciu poate să se bucure de propriul cinema de acasă. ”Sunt pasionat de filme, în casă am amenajat un mic cinema, de opt locuri. Am deja sute de filme, pe DVD-uri şi Blue Ray, pe care le-am plătit, pentru că eu respect artiştii. Nu sunt adeptul descărcării filmelor gratis, de pe internet”, spunea acesta despre motivul pentru care și-a amenajat un mic cinematograf.

Celebrii stripperi de la Magic Mike riscă falimentul din cauza refuzului de a se vaccina

 

Ultimele Articole