AcasăMoney&PeopleOana Cuzino, proces cu Primăria Capitalei dar și cu primarul. În joc,...

Oana Cuzino, proces cu Primăria Capitalei dar și cu primarul. În joc, o proprietate a vedetei de milioane de euro

 Oana Cuzino și fostul său soț, omul de afaceri Yoav Shtern, se luptă în sălile de judecată de trei ani pentru o proprietate comună. 2,2 milioane de euro solicită fosta vedetă Pro Tv de la Primăria Municipiului București pe un teren ce nu-l poate folosi.

Proprietatea de 2.421mp, a fost achiziționată de cei doi foști soți în 2006, perioadă când erau soț și soție, de la moștenitoarea căreia îi fusese retrocedat terenul. Fostul cuplu s-a adresat instanței în 2019 pentru că nu se pot folosi de proprietate, care a fost încadrată de PMB în zona ”Parcuri, grădini, scuaruri și fâșii plantate publice”,  în care este interzisă ridicarea oricărui tip de construcții care să pună în pericol zona verde.

Fosta doctoriță de la Pro Tv (50 de ani) și omul de afaceri israelian Yoav Shtern au dat în judecată Primăria și pe Primarul General, în 2019, când în mandat se afla Gabriela Firea. Conform specialiștilor imobiliari, citați de presa central, terenul valorează circa 4 milioane de euro iar proprietarii cer suma pe care ar fi putut-o obține dacă ar fi valorificat terenul.

Cum arată vila de 400.000 de euro a lui Liviu Vârciu. Are cinema și buncăr antiatomic

Oana Cuzino, proces cu Primăria Capitalei dar și cu primarul pentru un teren pe care nu-l poate folosi

”Prejudiciul estimat de reclamanți la data formulării prezentei cereri de chemare în judecată este în cuantum de 2.211.012 Euro, echivalent în lei 10.458.086,76 Lei la cursul 1 Euro= 4.73 Lei. Prejudiciul este reprezentat de contravaloarea lipsei de folosință aferente ultimilor 3 (trei) ani anteriori introducerii prezentei cereri de chemare în judecată prin raportare la un venit mediu lunar de 61.417 Euro pe care l-ar fi putut obține din exploatarea Terenului.

În acest sens, reclamanții au menționat că suma de 61.417 Euro reprezintă un venit mediu lunar ce ar fi putut să fie obținut de ei prin exploatarea unei clădiri edificate pe teren, cu amprenta la sol 1.200 mp, destinație mixtă, spații comerciale și rezidențiale, cu 124 de apartamente având o medie de 77 mp utili pentru fiecare apartament, 136 de locuri de parcare subterane (1 loc pentru fiecare apartament) si 27 de locuri de parcare supraterane (pentru vizitatori). Venitul mediu lunar indicat include și cota de amortizare a investiției ce ar fi putut fi realizată de ei”, se arată în dosar.

Celebrii stripperi de la Magic Mike riscă falimentul din cauza refuzului de a se vaccina

 

Ultimele Articole