Cel mai iubit actor român, Florin Piersic împlinește astăzi 86 de ani! ”Mai am ceva planuri cu mine, cu voi. Nu a venit momentul nostalgiilor”

0

Florin Piersic împlinește astăzi 86 de ani. Poate cel mai iubit actor dintotdeauna, nu dă semne de oboseală, aniversarea surprinzându-l într-o formă de zile mari, în turneu, în Germania.

Alături de Medeea Marinescu, legenda teatrului și cinematografiei românești a susținut două noi reprezentații cu ”Străini în noapte”. Piesă de succes cu care maestrul  se aproape de 1300-a punere în scenă. Crema marilor actori români s-au întrecut în omagii aduse artistului care a absolvit Institutul de Artă teatrală și cinematografică București (astăzi UNATC), promoția 1957 și a debutat pe scena Teatrului Național din București în același an.

Cine zicea că vedetele nu au datorii la bănci? După 14 ani de ”Neatza”, Răzvan Simion a scăpat de rate

 

Florin Piersic împlinește astăzi 86 de ani! ”Mai am ceva planuri cu mine, cu voi, Nu a venit momentul nostalgiilor”

Piersic, marele actor ne transmite că, deși vârsta de 86 de ani poate părea o vârstă a concluziilor vieții, pentru el ”n-a venit încă momentul nostalgiilor și al tristeților. Stiti de ce? Pentru ca am parte de afectiunea, îndraznesc sa spun chiar iubirea voastra pe care o simt când va am alături într-o sala de teatru, sau când va întâlnesc- întamplător – în fata unei receptii de hotel, la mii de kilometri de casă. Sa fiti la fel de siguri ca si eu va iubesc! Și faceti bine si mai opriti și voi anii aștia din goana, să nu mai fugă așa repede, că mai am ceva planuri cu mine si cu voi!”

Oana Cuzino, proces cu Primăria Capitalei dar și cu primarul. În joc, o proprietate a vedetei de milioane de euro

Născut din părinți bucovineni, Florin Piersic a debutat în 1957, în pelicula ”Ciulinii Bărăganului”, iar, de atunci a jucat într-un număr impresionant de piese de teatru și filme Maestrul Florin Piersic se simte, cumva, copleşit de vârsta sa şi, deşi e invadat de flori şi urări în fiecare an, preferă să nu facă mare tam-tam în jurul zilei sale de naştere.