Cum a ajuns Laurette să doarmă două zile în mașină! Dezvăluiri despre cele mai grele momente din viața sa

0
27
Cum a ajuns Laurette să doarmă două zile în mașină! Dezvăluiri despre cele mai grele momente din viața sa

Fosta asistentă de emisiuni de televiziune și-a luat fetița, cățelul, câteva haine și s-a mutat, la propriu, în mașina sa, un SUV. Unde a dormit două zile.

Laurette Attindehou susține că, deși a găsit apoi un loc provizoriu unde să stea, garderoba sa a rămas în portbagajul SUV-ului timp de două săptămâni. După acest moment, fostul model mărturisește că a avut nevoie de consiliere psihologică pentru a scăpa de momentele cumplite prin care a trecut.

 Când m-am despărțit de tatăl Serenei, fetița mea, am plecat cu hainele, copilul și cățelul. Am stat 2 săptămâni cu hainele în mașină, am dormit în mașină. Mi-am sunat cea mai bună prietenă. Nu mai aveam unde să stăm, eu și fetița. Eu am stat 2 zile în mașină, am încercat să mă reculeg. Am spus „Acum, ce fac?”  O parte din haine au rămas în mașină,  o parte la ea. O săptămâna am stat în pat. Apoi am pus pe hârtie ce aș putea face în momentul acela. Am fost la psiholog 2-3 săptămâni”, dezvăluie Laurette.

Doi români i-au spart casa celebrului James Blunt. I-au furat până și ceasul!

”Mi-am dorit mult să îmi construiesc o familie. I-am cerut sfaturi mamei mele dacă să păstrez copilul și mi-a spus că „Da”. Iar atunci când s-a născut, a început să se schimbe au început problemele și ne-am despărțit. Toată încrederea și iubirea s-au dus. Am încercat să lupt singură cu un copil și mi-a fost foarte greu. Acum sunt un om fericit”, a mai declarat Laurette (35 ani).

În februarie 2017, Laurette Attindehou s-a căsătorit în penitenciarul Jilava cu omul de afaceri Ciprian Nistor. La nici un și jumătate, mulatra anunță divorțul, asta după ce omul de afaceri a acuzat-o în presă că l-ar fi înșelat în timp ce el își ispășea pedepsa.

Eliminat după 9 ani petrecuți la ”Românii au talent”, Mihai Petre își lansează propria emisiune