Cum arată hotelul pe care Smiley, Răzvan Fodor și Radu Vâlcan îl inaugurează la mare /GALERIE FOTO!  Se află în Vama Veche și are prețuri de Coasta de Azur

0

Smiley, Răzvan Fodor și Adela Popescu își inagurează hotelul de la Vama Veche! Unul ca de vedete, cu prețuri comparative cu cele de pe Coasta de Azur.

Hotelul vedetelor din Vama Veche este gata! Smiley& Gina Pistol dar și Adela Popescu& Radu Vâlcan și Răzvan& Irina Fodor își vor bucura prietenii cu un prim sejur pe cinste. Își vor inaugura hotelul lor de 4 stele din Vama Veche în vacanța cuprinsă între 1 mai și Paște (1- 6 mai). Afacere pe care au preluat-o de la niște prieteni de-ai lor.

Cum arată hotelul pe care Smiley, Răzvan Fodor și Radu Vâlcan îl inaugurează la mare! Vedetele care s-au făcut partenere de afaceri, și-au rezolvat prin acestă investiție și problema cazării pe perioada estivală, locul fiind unul dedicat proprietarilor înaintea turiștilor dacă judecăm după tarife. Căci puțini dintre iubitorii atmosferei din vechiul sat pescăresc Vama Veche ”se califică” pentru prețurile pe care unitatea de cazare le anunță pe un important portal turistic.

Dacă în minivacanța de Paște nu există nici o cameră disponibilă, toate fiind rezervate grupului de asociați și invitaților lor, în luna iunie, chiar înaintea sezonului estival, prețurile sunt de Nisa, pe Coasta de Azur, nu de colbul de pe străzile din Vama Veche.

Cât dai pe un sejur la hotelul lui Smiley din Vama Veche!

Pentru un sejur minim de patru nopți, ce cuprinde și weekendul, prețurile pleacă de la 3.400 lei iar în extrasezon ajung la 3.600 lei. Micul hotel pe care grupul de vedete l-au cumpărat la comun are 14 camere, este situat în cel mai sudic punct al stațiunii, și dispune luxul pe care puține spații hoteliere din Vama Veche îl oferă (camere cu terasă, restaurant, piscină privată, parcare gratuită).

”Nu este un loc de 5 stele, este un loc pentru familii și prieteni, la care lucrăm de zor, ca să îl facem și mai frumos pentru noi și pentru voi. Vă ținem la curent cu noutățile și mai ales cu primele petreceri nebune pe care avem de gând să le dăm acolo!”, spunea Răzvan Fodor înainte să fixeze tarifele de cazare la hotelul la care este și el acționar.