AcasăActualitateCum l-a cucerit Kate Middleton pe Prințul William. A avut un talisman...

Cum l-a cucerit Kate Middleton pe Prințul William. A avut un talisman norocos

Cum l-a cucerit Kate Middleton pe Prințul William. A avut un talisman norocos. Povestea de dragoste dintre Kate Middleton și Prinţului William este cu adevărat una ruptă dintr-un basm. Se spune că a fost nevoie de un singur moment pentru ca acesta să se îndrăgostească.

Deși la început lucrurile păreau dificile, în final, cei doi și-au dat seama de sentimentele lor, iar primul a fost chiar Prințul William. Acesta s-a îndrăgostit la prima vedere de ea, însă un talisman norocos a fost de vină.

Soarta a făcut ca cei doi să urmeze cursurile la Universitatea St. Andrews şi să fie mai aproape unul de celălalt. Deşi se întâlnea cu altcineva, Kate nu a putut să nu viseze la tânărul popular, după care întorceau capul majoritatea studentelor.

Au fost mai întâi prieteni, William nu o vedea pe Kate ca pe o posibilă parteneră, ci mai mult ca pe un amic bun. Potrivit publicaţiei brides.com, ei au petrecut ceva timp împreună şi s-au mutat într-un apartament alături de alţi doi studenţi. Relaţia lor era platonică, William nu o vedea pe Kate cu ochi de îndrăgostit.

Până la evenimentul caritabil unde Kate a participat la o prezentare de modă şi a îmbrăcat rochia. Este vorba despre rochia care i-a purtat noroc şi care l-a făcut pe prinţ să nu-şi mai poată lua ochii de la ea, întocmai cum s-a întâmplat cu Cenuşăreasa la bal.

Rochia nu a fost una de prinţesă, din materiale fine de un albastru senin, ci una transparentă, prin care i se vedea silueta şi lenjeria intimă; curajul, dar mai ales trupul perfect l-au făcut pe William să ia decizia care avea să-i schimbe viaţa.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.