AcasăActualitateCum se circulă pe DN1 după ce orașul Otopeni a intrat în...

Cum se circulă pe DN1 după ce orașul Otopeni a intrat în carantină

Zamfir a precizat, la Digi 24, că pe DN1 nu vor fi echipaje de poliție care să controleze șoferii, așa că cei aflați în tranzit își vor putea continua drumul ca și până acum.

Coordonatorul Comitetului pentru vaccinarea anti-Covid: Vaccinare va fi gratuită şi va fi voluntară

 

„Se permite tranzitarea localităților carantinate. În Otopeni, DN1 nu va fi restricționat în ceea ce privește circulația, oamenii vor putea tranzita Otopeniul, fără a avea posibilitatea de a intra în localitate pe străzile adiacente, pe care vor fi instituite filtre de verificare”, a spus prefectul.

Ciolacu, către Orban: Știi de ce parcările supermaketurilor sunt pline și piețele goale?!

El a adăugat că pe fiecare stradă vor fi efective de poliție și jandarmi.

„Este un efort deosebit, am cerut suport și de la celelalte localități și de la minister. Au fost suplimentate efectivele. Se va face un control și de către Poliția locală în interiorul localității, astfel încât cei care nu au fost verificați la filtrele de pe străduțele respective, dacă se creează aglomerație, vor fi verificați în interior, astfel încât toată lumea să fie verificată și să conștientizeze că trebuie respectate aceste măsuri”, a spus Zamfir.

Sâmbătă seară nu au fost sancționați cei care nu au avut declarații pe propria răspundere sau adeverință de la angajator, dar că de duminică dimineața polițiștii vor da sancțiuni.

Ultimele Articole