Cum se înțelege Anda Adam cu mama ei. A plecat de lângă ea când avea o vârstă fragedă

Într-un interviu acordat pentru VIVA, Anda Adam a povestit că nu a avut o copilărie ușoară, însă totul a contribuit la formarea sa ca adult, fiind acum o femeie puternică, capabilă să depășească obstacolele pe care viața i le pune în cale.

”Eu cred că totul constă în țelurile și disciplina pe care ți le impui de mic. Dacă ai niște obiective și lupți până le atingi, rezultatele nu încetează să apară. Părinții mei m-au învățat mereu să fiu responsabilă și asumată. Am făcut mult sport, lucru care mi-a creat o disciplină fantastică și o ambiție de fier. Îi mulțumesc tatălui meu, sportiv de performanță și campion la natație, fost antrenor al echipei Steaua, pentru toate ambițiile și disciplina pe care le-am văzut la el, lucruri pe care le-am luat exemplu!”, a spus ea.

Întrebată dacă a putut pleca cu mama sa în America, vedeta a povestit că a avut într-adevăr de ales.

”Puteam să plec în orice secundă la mama mea, în New York, sau la tatăl meu, în Australia, dar eram prea fericită cu muzica mea. Așa că am preferat să rămân aici și să termin Facultatea REI, relaxată fiind că pot pleca la oricare din ei, oricând doresc, la orice oră. De ce să o fac definitiv, dacă fac ceva ce iubesc și o fac și cu succes?

NICIODATĂ nu am fost suparată, fiindcă ea pentru mine a plecat acolo! Ca să îmi depună actele la Harvard, să vin la studii. Lucru pe care l-a și făcut, dar eu între timp am scos piesa „Nu mă uita cu RACLA și nu am mai plecat după ea. Ea, practic, s-a sacrificat pentru mine, ca să îmi facă un viitor!”, a mai spus artista.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed