AcasăMoney&PeopleCum și-a câștigat Andreea Perju primii bani! Când nu este la filmări,...

Cum și-a câștigat Andreea Perju primii bani! Când nu este la filmări, se ocupă de propriul restaurant

Actriță, bloggeriță și anteprenoare, Andreea Perju s-a remarcat în mai multe domenii. Viața sa se împarte între teatru, familie (are două frumoase fetițe) și osteria sa italienească de care se ocupă împreună cu soțul său.

Restaurant pe care l-a deschis cu o investiție inițială de 70.000 de euro și de care este foarte mândră, având o clientelă stabilă. La 37 de ani, Andreea este foarte mulțumită de realizările sale, are o situație financiară bună, însă nu uită perioada când a fost nevoită să muncească mult pentru a-și procura primii bani, perioadă de care își amintește însă cu plăcere. Pare greu de crezut însă, înainte ca actrița din ”iComedy” ori ”Fetele marinarului ”(Antena 1) să cunoască popularitatea, Andreea, fost gimnastă, a făcut parte din echipele de dansatori ale vedetelor muzicii dance din anii 2000, amintim: Valahia,  Hi-Q ori Candy.

Cum și-a câștigat Andreea Perju primii bani! Motivul incredibil pentru care s-a dezbrăcat în Playboy

Cât despre motivul pentru care, în urmă cu 15 ani, și-a dorit să ajungă model de studiat în Playboy România, actrița recunoaște că nu banii au convins-o să se dezbrace (a încasat circa 4000 de euro-n.r.) și că a vrut să-I facă în ciudă unui fost iubit care avea toată colecția de reviste.

Andreea Perju despre restaurantul său: ”Proiectul m-a ajutat să fac pace cu verbul “pot”

”Nu știam la ce mă înham când am pornit pe drumul ăsta. A fost și este plin de situații neprevăzute, uneori frustrări, dezamăgiri și nopți nedormite dar cel mai mult este despre oamenii mei, a doua mea familie, despre bucuria și mulțumirea clienților și despre feedback-ul lor direct pozitiv și constructiv. Merg mai departe cu ceva ce a fost un vis care s-a transformat în realitate și m-a ajutat să fac pace cu verbul “pot”. Pentru că atunci când simt că nu mai pot, sigur mai pot puțin”, spune Andreea Perju despre afacerea sa, apreciatul său restaurant din Pipera.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.