Dan Puric și-a anunțat candidatura la Președinția României în fața publicului, după un spectacol

Dan Puric este încă un actor care are de gând să dezbrace nobila haină a artei pentru a nu o murdări în politică.

În anul pensionării bărbaților în țara noastră, chiar la împlinirea vâstei de 65 de ani, actorul și-a anunțat, într-un moment total deașteptat, candidatura pentru viitoarele alegeri prezidențiale. Artist ce s-a remarcat și ca militant politic de extremă dreaptă, Puric și-a expus intenția chiar înainte ca actuala coaliție de guvernare să stabilească data alegerilor.

Puric și-a anunțat intenția pe scena teatrului Luceafărul din București, în fața spectatorilor ce au asistat la show-ul ”Dan Puric- Votați-mă!” Profitând de audiența strânsă, artistul și-a lansat și o carte, ”Dulci-Jurnalul unui câine scris de un puric Dan”.

Dan Puric și-a anunțat candidatura! Dan Puric, care ieri a împlinit 65 de ani, este considerat un posibil candidat al AUR la alegerile prezidențiale de anul acesta în care vom avea alegeri parlamentare, prezidențiale, locale și europarlamentare. „Dan Puric este o valoare a neamului românesc și este un om care militează pentru aceleași lucruri pentru care milităm și noi. Cu siguranță, la fel cum Ciolacu spune că un candidat bun ar fi Ion Cristoiu, pot să vă spun că Dan Puric ar fi un președinte de succes al României” a spus George Simion într-o emisiune de televiziune.

În ultimii ani, Dan Puric și George Simion au exprimat poziții asemănătoare privind teme de interes major, amintim impunerea pașaportului COVID, vaccinarea, LGBT+.

Dan Puric s-a născut la 12 februarie 1959, în Buzău, și este licențiat al Institutului de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale”, secția Actorie (clasa profesorului Dem Rădulescu,1985).Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri