El este Giorgio Ciabattoni, italo-românul de la Sanremo! A fost premiat în cadrul faimosului festival

S-a încheiat o nouă ediție a prestigiosului Festival de la Sanremo, o ediție cu multe premiere.

Pentru italieni, este pentru prima oară în ultimii zece ani când o femei câștigă Marele Premiu al Festivalului (solista Angelina Mango -n.r.), iar pentru români, mare surpriză, bucureșteanul Giorgio Ciabattoni a fost premiat pentru întreaga sa activitate, dar și pentru popularizarea muzicii italiene în străinătate.

Fost membru al trupei legendarului Gianni Morandi, Benedetto Giorgio Ciabattoni (52 ani) și-a mutat viața și cariera muzicală în România de mai bine de 15 ani, fiind cel mai cunoscut solist italian din țară. În tot atâția ani, proaspăt premiatul român cu origini italiene, Giorgio a început să îndrăgerască tot cea ce ține de stilul nostru, începând de la locuri, oameni, și continuând cu mâncare și muzică.

Giorgio Ciabattoni, italo-românul de la Sanremo: În România e cel mai bine primită muzica italiană de calitate, oamenii se bucură cu sufletul când cânt”

Giorgio, ale cărui show-uri muzicale se asociază cu localurile premium ale Capitalei, dar și cu evenimentele speciale din viețile multor sportivi și politicieni, a ajuns în România ca director artistic într-un cazino. ”Sunt 35 de ani de la debutul meu în muzică, am cântat în multe locuri din Europa, în Luxemburg, Spania, Belgia. Însă aici e cel mai bine primită muzica italiană de calitate, oamenii se bucură cu sufletul când cânt”, ne spune proaspăt premiatul italo-român la Festivalul de la Sanremo. Benedetto Giorgio Ciabattoni a primit trofeul pe scena Teatrului Central din Sanremo, unde a avut loc gala exclusivistă „Sanremo Si Award Novella”.

”Este o recunoaștere binemeritată pentru pianistul și cântărețul din San Benedetto Giorgio Ciabattoni, care a primit un premiu pentru întreaga carieră la Sanremo ca popularizator al muzicii italiene în străinătate”, scrie pe site-ul oficial al prestigiosului festival dedicat muzicii italiene. Performanța bucureșteanului a fost lăudată de mai multe publicații din Italia.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed