AcasăMoney&PeopleDani Oțil s-a trezit cu 15.000 de euro în cont, nu știe...

Dani Oțil s-a trezit cu 15.000 de euro în cont, nu știe de unde sunt și nimeni nu-i vrea înapoi /VIDEO

Dani Oțil s-a pricopsit cu 15.000 de euro în contul său bancar fără să știe de ce i-a primit. Situația este suspect dat fiind faptul că nici celor de la banca încă nu le e clar cine a făcut tranzacția.

 Trebuie să fii bogat să ai așa noroc! Vedetă care are o situație financiară bună, cu investiții în Horeca (este acționar la două localuri în nordul Capitalei, un restaurant dichisit și o cafenea în Herăstrău), nici el nu știe cum s-a putut întâmpla asta. Însă, mai în glumă, mai în serios, s-a hotărât ce va cumpăra cu acei 15.000 de euro intrați într-un cont în franci elvețieni personal. Un cont ce i-a dat destule bătăi de cap prezentatorului Antena 1, în perioada când respectivă monedă s-a depreciat considerabil.

Acum o săptămână, în contul meu în franci, pe care nu-l foloseam absolut deloc,- îl foloseam strict pentru rate – mi-au apărut în jur de 15.000 de franci elvețieni. De atunci mă chinui să aflu cu banca de unde sunt banii, de la cine i-am primit, o fi vreo moștenire, vreun cadou de la o doamnă generoasă.

Dani Oțil s-a trezit cu 15.000 de euro în cont! ”Nu vreau ca peste încă o săptămână, două sau o lună să vină careva și să zică «ai primit bani de la un terorist grec”

O să mă întrebați «de ce ești prost și le-ai spus», păi în primul rând pentru că sunt un om corect, așa mi-a zis tata, să fiu un om corect dacă plec la București. În al doilea rând nu vreau ca peste încă o săptămână, două sau o lună să vină careva și să zică «ai primit bani de la un terorist grec, hai la pârnaie, pentru că același terorist grec dădea bani din firma lui – paradis fiscal – diverșilor oamenilor rău făcători»”, și-a exprimat uimirea și îngrijorarea într-un film publicat pe unul din conturile sale de socializare, Dani Oțil. Prezentatorul matinalului Antena 1 a adăugat că nu există un IBAN ori un nume completat pe viramentul bancar ce a ajuns în contul său.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.