x


  • EUR
    4.8700
    USD
    3.9468
string(14) "moneyamppeople"

Dani Oțil scandalizează internetul! S-a pozat cu mâna pe sânul logodnicei sale

Fiecare apariție fotografică a Gabrielei Prisăcariu, viitoarea doamnă Oțil, încinge spiritele și taie respirația admiratorilor săi. Într-o nouă ipostază provocatoare, Dani Oțil le demonstrează acestora că ”e stăpân pe situație”, S-a pozat cu mâna pe sânul iubitei sale.

Autor: Florian Gheorghe | Sursa: Money.ro | Publicat: 03.01.2021, 11:39

Dani a profitat de costumul de baie al iubitei sale cu un design mai ”sofisticat”, pentru a pune în scenă un tablou aproape erotic.

Însă admiratorii modelului n-au reacționat însă prea bine când l-au văzut cu mâna pe sânul Gabrielei, mulți au luat în derâdere gestul lui Oțil care se află  în vacanță, în Insulele Maldive, în Oceanul Indian.

Câți bani au primit vedetele noastre să se dezbrace în Playboy! Cine a făcut-o GRATIS

Zi de zi, Gabriela (28 ani) își sărbătorește sexozitatea publicând ipostaze cât mai incitante în dorința de a deveni o campioană la colecționat aprecieri de pe canalele sale de socializare. Gabriela, care are inelul de logodnă pe deget, contină să alimenteze conturile sale cu fotografii de infarct, în care apare mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată. Împreună de aproape trei ani cu prezentatorul matinalului Antena 1 Gabriela (câștigătoarea show-ului ”Supermodels by Cătălin Botezatu”) și Dani Oțil par extrem de îndrăgostiți și au gânduri de căsătorie.

”De ce nu vă delectați voi în vacanță fără să «faceți prezența» zilnic de dragul publicității?”, ”Discreția e noul sexy. Doar o părere”, ”Bine că are partea de jos acoperită, altfel punea mâna și acolo”, au fost numai câteva dintre criticile fanilor, reacție la curajoasa fotografie la vederea căreia mulți i-au scris lui Oțil că are tendința să sară calul.

 

Revelionul găzduit de Televiziunea publică, în vizorul CNA-ului ”A fost un spectacol grotesc, de instigare la nerespectarea regulilor de protecție”