De ce a decis Mihaela Rădulescu să dispară din viața publică: ”Mai bine mai târziu decât niciodată”

0

De luni bune, Mihaela Rădulescu a dispărut de pe rețelele de socializare făcându-i pe mulți din comunitatea să-și pună întrebări despre situația sa.

Vedeta de televiziune care-și trăiește viața la Monaco, departe de atenția publică din țara unde a cunoscut succesul, a făcut un anunț cu totul neașteptat, confirmand că a luat decizia de a se retrage din lumina reflectoarelor.

”A trecut ceva timp de când am început să învăț o limbă nouă – se numește intimitate. Da, după atâția ani ca persoană publică, să învăț cum să păstrez lucrurile pentru mine, cum să construiesc o nouă carieră în liniște, cum să nu explic totul străinilor… Ei bine, asta a fost o provocare. Intimitatea pe Instagram ar putea suna ca un oximoron, dar se poate cumva. Cu cât vorbesc mai puțin despre mine în public, cu atât mai mult mă simt mai liberă, inspirată și încrezătoare.

Marius Manole scandalizat de factura colosală primită la curent. ”E cât pentru Casa Poporului”

De ce a decis Mihaela Rădulescu să dispară din viața publică

Întotdeauna am avut super puterea mea de a ști să-mi trăiesc viața, dar acum, să nu împărătășesc totul mă face atât de fericită. Deci, îmi cer scuze că nu sunt un instagramer normal cu postările acelea zilnice despre tot programul meu, dar nu toți luptăm pentru asta? Să fim noi înșine? Da, asta sunt eu acum. Sunt cam mândră de mine. Și, deși să fiu modestă e încă pe lista mea, voi acorda întotdeauna prioritate respectului de sine. Orice femeie ar trebui să știe cât de mult valorează, dar nu după spusele străinilor de pe internet, ci a oamenilor de lângă tine, cei care înțeleg cine ești, cine ai devenit și încotro te îndrepți. Intimitatea primează, mai bine mai târziu decât niciodată”, sunt veștile pe care le dă Mihaela Rădulescu (53 de ani) după o lungă perioadă.

Diva de la Monaco a dat de înțeles că, și pe viitor va rămâne divă, însă  una mai discretă și se va concentra pe viața sa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.