Deep Purple va lansa un nou album, pe 26 aprilie

Acest material de studio, al 19-lea din cariera legendarei trupe britanice, va fi lansat pe internet şi în magazine pe 26 aprilie, informează contactmusic.com.

 

Albumul „Now What?!” conţine 12 piese, iar una dintre acestea reprezintă un tribut adus actorului Vincent Price, un star al filmelor horror.

 

Precedentul album de studio lansat de trupa Deep Purple se intitulează „Rapture of the Deep” şi a apărut pe piaţă în anul 2005.

 

Deep Purple, fondată sub numele de Roundabout în 1968, a fost una dintre trupele de marcă ale stilului heavy metal din anii ’70 şi este cunoscută mai ales pentru hiturile „Smoke on the Water” şi „Child in Time”. Alături de Led Zeppelin şi Black Sabbath, cei de la Deep Purple sunt consideraţi a fi unii dintre pionierii heavy metal-ului şi hard rock-ului. Trupa a vândut peste 100 de milioane de albume în întreaga lume. Trecând prin numeroase schimbări de componenţă, în prezent trupa este formată din Ian Gillan – voce, Steve Morse – chitară, Roger Glover – bas şi Ian Paice – baterie, alături de Don Airey – claviaturi.

 

Celebra trupă britanică Deep Purple a susţinut două concerte la Bucureşti – în 1998 şi în octombrie 2007.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed