Deutsche Bank face angajări în București

Nemţii au primit un ajutor de stat de 15,6 milioane de euro pentru acest centru, iar înapoi la buget se vor întoarce, prin taxe şi impozite, 50 de milioane de euro, conform ministrului delegat pentru buget Liviu Voinea.

 

Centrul Deutsche Bank Global Technology este funcţional din luna ianuarie, are 65 de angajaţi, iar până la finele anului numărul acestora va depăşi 200. „Ritmul de angajare este de 5-6 persoane pe săptămână. Vom avea 500 de angajaţi până în 2016”, a declarat Marian Popa, manager DB Global Techonolgy.

 

Centrul are sediul în cadrul Upground Business Center şi are o suprafaţă de 6.000 de metri pătraţi. Acesta va furniza servicii şi soluţii tehnologice ce permit Deutsche Bank să vină în sprijinul clienţilor săi, precum şi al celor aproximativ 99.000 de angajaţi din cele 3.000 de locaţii la nivel mondial.

 

Deutsche Bank este prezentă pe piața din România din anul 1998 și oferă produse și soluții personalizate pentru clienții băncii corporative și ai băncii de investiții, servicii detranzacții bancare pentru clienți corporativi și instituționali, precum și servicii de private banking pentru clienții persoane fizice.

 

Deutsche Bank este una dintre cele mai importante bănci germane, câștigând în mod repetat distincția de „cea mai importantă bancă” în Europa Centrală și de Est. Deutsche Bank este un partener tradițional al autorităților române și a contribuit la unele dintre cele mai importante tranzacții financiare din România (în sectoarele energetic, de transport și al locuințelor sociale). Deutsche Bank a fost recent Lead Manager al emisiunilor de obligațiuni ale României, în septembrie și octombrie 2013.

 

 

 

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed