Digi România a încheiat un acord de principiu pentru achiziţionarea de către West Network Invest S.R.L, vehicul investiţional deţinut majoritar de către Digi şi minoritar de către Clever Media, a unei deţineri de 99,9999994% din Telekom România

”Societatea informează piaţa că, în dată de 27 mai 2024, Digi România S.A. („Digi”) a încheiat un acord de principiu privind principalii termeni şi condiţii pentru achiziţionarea de către West Network Invest S.R.L, un vehicul investiţional deţinut majoritar de către Digi şi minoritar de către grupul Clever Media, a unei deţineri de 99,9999994% din capitalul social al Telekom România Mobile Communications S.A. („Telekom România Mobile”) de la Hellenic Telecommunications Organization S.A. („Tranzacţia”)”, anunţă compania.

Încheierea tranzacţiei este condiţionată de mai multe aspecte, printre care finalizarea analizei de due diligence, obţinerea aprobărilor necesare de la autorităţile competente şi finalizarea şi semnarea documentaţiei aferente tranzacţiei.

Conform înţelegerii dintre actionarii West Network Invest S.R.L., în cazul în care tranzacţia este finalizată, Telekom România Mobile urmează să rămână în piaţă că operator independent de telecomunicaţii.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed