AcasăActualitateFostă vedetă din serialul ”Pariu cu Viața”, Dima Trofin este patron de...

Fostă vedetă din serialul ”Pariu cu Viața”, Dima Trofin este patron de restaurant. Vinde sushi cu un fost dansator de la ”Vocea României”

În urmă cu 10 ani, Dima Trofim era vedeta adulată de adolescenții vremii, datorită serialelor de mare succes ”Lala Band” ori ”Pariu cu viața” (Pro Tv). De atunci, solistul (33 ani) a evoluat și s-a extins pe mai multe planuri.

Îl regăsim astăzi pe solistul basarabean drept patron de restaurant, unul de lux, în buricul Capitalei. Alături de el un alt Dima devenit celebru datorită aparițiilor ale la ”Vocea României”, Dima Melnic. Cei doi și-au unit relațiile și economiile și au deschis la parterul unui hotel de pe Bulevardul Ferdinand, specializat în sushi. Colaborarea celor doi este mai veche, fiind asociați tot într-un restaurant, în Centrul Istoric.

Ce afaceri au Andra și Cătălin Măruță. Numele lor sunt importante branduri

Dima Trofin este patron de restaurant. Vinde sushi cu un fost dansator de la ”Vocea României”

Pe lângă sushi, pasionați după cultura gastronomică japoneză și nu numai au de ales între felurite tipuri de pește, ba chiar calamari, creveți, anghile, dar și băuturi specific japoneze. După ”Pariu cu viața”, Dima Trofim și-a încercat norocul în muzică, a punctat multe participări la emisiuni de divertisment, ba chiar a prezentat matinalul de la Antena Stars, însă formatul a fost scos din grilă la începutul pandemiei.

Înainte să joace în Lala Band, cel mai popular serial cu adolescenți în urmă cu 10 ani,  Dima Trofin a studiat Liceul „Mihai Viteazul”, dar și „Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice” din Chișinău.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.