Din ce face bani Babs, fosta iubită a lui Dorian Popa, și cum se promovează în Dubai!

Din ce face bani Babs, fosta iubită a lui Dorian Popa, femeia din spstele succesului financiar al influencerului, și cum a ales să se promoveze  în Dubai!

După despărțirea de Dorian Popa, ”Babs”, alias Claudia Iosif s-a concentrat doar pe afacerea sa, lansându-și propriul atelier de modă. Frumoasa lângă care Dorian a clădit afaceri de succes în online, dar și în domeniul construcțiilor imobiliare își face ușor, ușor un nume în industria modei din România, mai ales că a decis să își promoveaze singură propriile creații.

După ce relația cu artistul a ajuns la final, Babs și-a concentrat toată energia și pasiunea într-un proiect personal: propriul brand vestimentar care câștigă rapid popularitate. Cu un stil unic și o prezență sexy, Claudia Iosif a lansat propria colecție de haine, al cărei designer este, dar și principal promotor.

Bruneta a ales să le îmbrace într-o inedită ședință foto de prezentare în cosmopolitul Dubai, Emiratele Arabe Unite. Cu o comunitate numeroasă de urmăritori pe Instagram și TikTok, fosta iubită a lui Dorian Popa folosește platformele pentru a-și prezenta creațiile, dar și pentru a întări faptul că, la 40 de ani, este o femeie singură, care arată bine și poate substitui oricând un manechin.

Din ce face bani Babs, fosta iubită a lui Dorian Popa! Influencerul și Claudia au fost împreună timp de 11 ani, parteneri și în afaceri, iar despărțirea lor s-a dovedit un moment dificil pentru amândoi. Odată cu ruperea relației, Babs și-a mutat și atelierul vestimentar din mansarda vilei pe care a ridicat-o cu Dorian. Totodată și-a scos la vânzare și mașina primită de la influencer, un Mercedes E Coupe.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed