AcasăMoney&PeopleDin ce trăiește Cosmin Seleși după ce s-a lăsat de televiziune

Din ce trăiește Cosmin Seleși după ce s-a lăsat de televiziune

Cosmin Seleș i-a uimit pe mulți când a anunțat că pleacă de la ”Te cunosc de undeva”, după 10 de ani de colaborare cu Antena 1.

S-a întors la actorie și, între două roluri, s-a apucat serios de cântat. Deocamdată la nunți și petreceri private. La 44 de ani, Seleși debutează pe scena muzicală în fața propriei orchestre, o formație deloc mică. Fosta vedetă de televiziune are o trupă de 11 instrumentiști pe care a numit-o Cosmin Seleși Orchestra și intenționează să devină concurența lui Horia Brenciu (Horia Brenciu Orchestra).

Din ce trăiește Cosmin Seleși după ce s-a lăsat de televiziune

Gino Iorgulescu, în topul celor mai bine plătiți români. Președintele LPF încasează lunar 15.000 de euro

Din ce trăiește Cosmin Seleși după ce s-a lăsat de televiziune. S-a apucat de cântat

Mai ales că adoptă un repertoriu bazat pe perioada de aur a muzicii pop& disco, anii ‘80 și ’90, piese clasice reorchestrate în varianta proprie, dar și multe melodii de muzică ușoară, amintim: ”O portocală” (Anda Călugăreanu), ”Noapte albastră” (Gabriel Cotabiță), ”Ani de liceu” (Stela Enache) ori ”Gara noastră mică” (Gabriel Dorobanțu). Nici bine nu a lansat proiectul și Seleși are cântări pe bandă, asta nunților tot amânate în ultimii doi ani, din cauza restricțiilor sanitare.

”Am reușit să găsim aproape 25 de evenimente la care vom cânta anul acesta. Și nu suntem nici măcar la jumătatea anului”, spune încântat aactorul Cosmin Seleși.

Eurovision 2022. Vezi Live Stream Online a doua semifinală- Imagini Video de la Torino

Ultimele Articole