Din octombrie, MONEY EXPRESS apare lunar

MONEY EXPRESS continua sa-si intareasca pozitia pe piata revistelor de business, oferind acelasi continut de calitate cu care si-a obisnuit publicul. Revista pastreaza aceeasi structura editoriala, cu rubricile binecunoscute (SPECIAL NEWSWEEK, NEW EUROPE, ARTS&LIFE, comentariile lui Mario Varga Llosa) si sectiunea ANTREPRENOR.

 Noutatea consta in faptul ca se va acorda o mai mare atentie zonei de comentarii si opinii economice, unde vor scrie ziaristi, analisti si antreprenori, nume cunoscute ale spatiului public romanesc. Publicatia apare in aceleasi conditii grafice si intr-un tiraj de zece mii de exemplare.

Echipa MONEY EXPRESS va fi condusa de Catalin Alistari, in calitate de redactor –sef, alaturi de Serban Enescu, editor coordonator.

MONEY EXPRESS va promova in continuare antreprenoriatul, initiativa si oamenii activi din Romania. Am fost si ramanem dedicati publicului nostru. Pentru antreprenori, despre antreprenori si impreuna cu antreprenorii vom scrie, la fel de bine, in continuare”, spune Catalin Alistari.

De asemenea, MONEY EXPRESS continua toate proiectele aflate in derulare-proiectul integrat Antreprenor si Economia in 2011, dar va lansa si o serie de proiecte integrate noi in colaborare cu The Money Channel si Money.ro.

MONEY EXPRESS

Lansata in aprilie 2007, MONEY EXPRESS este revista lunara care prezinta afacerile nu doar din perspectiva cifrelor dar mai ales a experientelor traite de oamenii care le fac sa existe. MONEY EXPRESS pune accentul pe cultivarea instinctului pentru business si a spiritului antreprenorial in Romania.

Revista ofera o perspectiva detaliata asupra afacerilor, analizeaza cele mai importante evenimente din business si explica deciziile celor care conduc mari companii in Romania.

In exclusivitate pentru Romania, MONEY EXPRESS publica articolele scriitorului Mario Vargas Llosa si comentariile analistului de politica externa Fareed Zakaria. De asemenea, in MONEY EXPRESS puteti citi, tot in exclusivitate, traduceri si adaptari din saptamanalul american NEWSWEEK.

MONEY EXPRESS este editata de M&C Strategy Development si apare martea, in a treia saptamana din luna. Mai multe pe www.moneyexpress.ro

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed