Directorul Transelectrica a fost demis. Din nou

“Prin prezentul raport curent CN TRANSELECTRICA SA informeaza publicul investitor ca Ministerul Economiei a emis Ordinul nr. 856/2011, prin care domnul Gal Stelian Alexandru se elibereaza din functia de director general al Companiei, iar domnul Horia Hahaianu se numeste în functia de director general al Companiei” se arată într-un comunicat transmis Bursei de Valori Bucureşti.

 

Stelian Gal fusese numit director general al companiei naţionale de transport al energiei electrice la data de 15 noiembrie 2010. Gal mai fusese director al Transelectrica, în perioada septembrie 2005-ianuarie 2009. În ianuarie 2009, a fost schimbat cu Adrian Băicuşi, din ordinul fostului ministru al Economiei de la acea vreme, Adriean Videanu. În perioada în care nu a mai fost director general şi până când a fdost numit din nou în această poziţie, în 2010, Gal a activat ca director la sucursala Sibiu a companiei.

 

“Eu am un ordin al ministrului pe care trebuie să-l respect. Din 11 mai voi fi doar membru în Consiliul de Administraţie, iar din septembrie mă pensionez”, a spus, pentru Money.ro, Gal.

 

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed