Dj Pascal, legenda cluburilor, va fi înmormântat la Predeal, fără familia sa. Mama și sora sa nu pot veni din Franța din cauza carantinei

Familia francezului strămutat la noi la începutul anilor 2000, respectiv mama și sora artistului care a murit săptămâna trecută, într-o cameră de hotel din Pitești, din cauza unui infarct miocardic, nu au putut să vină în România.

În schimb au semnat o procură prin care prietenii artistului îndrăgostit de țara noastră să-i poată ridica trupul de la morga din Pitești și să-l poată înmormânta.

Gigi Becali a găsit medicamentul minune împotriva COVID-19! ”Este cel mai bun tratament și îl am doar eu”

Data înmormântării este marţi 19.01, iar ora aproximativă este ora 12.00, la biserica Constantin şi Elena din Predeal. Cine va avea plăcerea să fie aproape de el, pe ultimul drum, vă aşteptăm la Predeal”, au anunţat prietenii aristului pionier al muzicii electronice și de club în țara noastră. Mama dj-ului , în vîrstă de 92 de ani, şi sora sa (74 de ani) nu au putut să facă deplasarea din Franţa, din cauza carantinei.

DJ Pascal a fost primul artist occidental de după ’89 care a animat petrecerile românilor. Francez la origine, originar din celebra stațiune Saint-Tropez, Pascal ales să se stabilească în țara noastră în anii ’90 și aici a rămas. A fost unul dintre cei mai influenți deejay în țara noastră, cu zeci de „discipoli”, mulți actuale vedete ale scenei muzicii electronice ori de club. DJ-ul s-a stins din viață la vârsta de 62 de ani. În ultimii ani, Dj Pascal a fost gazdă pentru

Celebrul actor Liam Neeson la final de carieră! Se pensionează la 68 de ani.”Voi pune punct carierei mele de bătăuş şi justiţiar nemilos”

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed