Ducesa de Cambridge va locui cu mama sa după naşterea copilului

Kate le-a spus prietenilor că va locui cu părinţii ei cel puţin în primele şase săptămâni după ieşirea din spital. Decizia ei înseamnă că un viitor monarh îşi va începe viaţa în casa unui om de rând, în Berkshire, mai degrabă decât în splendoarea unei reşedinţe regale, potrivit cotidianului britanic.

 

Kate spune că „se simte pur şi simplu cel mai în siguranţă şi mai liniştită cu familia şi crede că nimeni nu ar putea fi mai potrivită pentru a o învăţa despre creşterea unui copil decât mama ei, care a crescut trei copii”.

 

Ea va avea nevoie în mod deosebit de sfatul şi sprijinul moral al mamei sale atunci când prinţul William se va întoarce să lucreze ca pilot de elicopter după concediul de paternitate. Se rezolvă astfel şi problema privind unde va locui nou-născutul, al treilea în linie la tron, în primele săptămâni de viaţă.

 

Potrivit unor surse, planurile lui William şi Kate de a se muta într-un apartament nou în Palatul Kensington la timp pentru naşterea copilului s-au lovit de un imens impas – descoperirea de azbest, care trebuie eliminat înainte de mutarea cuplului şi a copilului.

 

Părinţii lui Kate, Michael şi Carole Middleton, au cumpărat recent un conac georgian în valoare de 4,85 milioane de lire în Berkshire, acesta având spaţiu suficient pentru a-l găzdui pe primul lor nepot.

 

Un vizitator recent a spus că Carole, care este extrem de fericită de perspectiva de a fi bunică, este ocupată cu supravegherea redecorării casei – inclusiv instalarea unei noi bucătării şi a unei camere pentru copil.

 

”Carole intenţionează să se implice deplin în viaţa acestui copil, iar Catherine, la rândul ei, intenţionează să petreacă mult timp cu părinţii ei, în special în timp ce aşteaptă ca noul apartament să fie finalizat”, au spus ei.”Cu siguranţă nu este un lucru rău ca acest mic prinţ sau mică prinţesă să guste viaţa în afara familiei regale”, au adăugat.

 

Pentru moment, Kate şi William fac naveta între ferma lor închiriată în Anglesey, unde William are baza ca pilot de căutare şi salvare în cadrul RAF, şi Nottingham Cottage, o casă relativ modestă pe două niveluri în zona Palatului Kensington.

 

Prinţul William s-a născut în ”Lindo Wing” la St Mary’s Hospital Paddington, unde şi Kate ar urma să nască. După naştere, el a fost adus acasă de Charles şi Diana în apartamentul lor din Palatul Kensington. Diana a angajat o asistentă pediatră, pe Anna Wallace, sa o ajute cu William în prima lună, după care a angajat o bonă, pe Barbara Barnes.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed