”Dune: Partea a II” este în cinematografele din România! Cel mai apreciat film în momentul actual domină box office-ul american

”Dune: Partea a II” a intrat în cinematografele din România.

Prima parte a captivantei povești cinematografice sf a fost răsplătită cu șase premii Oscar (cinematografie, partitură, montaj, efecte vizuale, design și producție de sunet).

”Dune” este cel mai de succes SF la Oscar, la egalitate cu ”Mad Max: Fury Road” (2015), tot cu șase statuiete de aur. Filmul, în distribuția căruia se află Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Oscar Isaac, Jason, a generat peste 80 de milioane de dolari la debutul său, în box office-ul nord american. Cu 15 milioane de dolari mai mult decât în pronosticuri.

Cu un buget de 190 de milioane de dolari, ”Dune: Partea II”, realizat de Denis Villeneuve, a atras venituri din cinematografele din întreaga lume de 175.000.000 dolari.

”Paul Atreides se alătură lui Chani și fremenilor în timp ce complotează să se răzbune pe cei care i-au distrus familia. Deoarece trebuie să aleagă între dragostea vieții sale și soarta galaxiei, el trebuie totuși să facă totul pentru a preveni un viitor teribil pe care numai el îl poate prezice”, arată sinopsisul călătoriei cinematografice mitice a lui Paul Atreides. ”Dune” are la bază romanul lui Frank Herbert apărut în 1965 despre un război intergalactic pentru o mirodenie, cea mai vânată resursă.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed