De la videochat, la propria emisiune de televiziune. ”Protestatara cu sparanghelul”, Oana Lovin revine cu ”Ne-am trezit”

Acida protestatară Oana Lovin revine în calitate de prezentatoare cu ”Ne-am trezit”, tot la Metropola TV. Același post i-a scos din grilă emisiunea anul trecut.

Aproape o lună de zile a durat emisiunea domnișoarei ce s-a făcut cunoscută public după celebra poză cu sparanghelul în mână, la protestele din Piața Victoriei (18 mai, 2000, când România era în stare de urgență). Însă mulți internauți (internetul fiind locul unde domnișoara propagandistă își expune părerile din sfera politicului) o cunosc din anumite filmulețe, mai vechi, din perioada în care protestatara Oana Lovin făcea videochat.

Adrian Mutu debutează în moda masculină! Lansează propria linie de sacouri de lux

De la videochat, la propria emisiune de televiziune. ”Protestatara cu sparanghelul”, Oana Lovin revine cu ”Ne-am trezit”

Emisiunea ”Ne-am trezit” (Metropola TV) va fi difuzată de luni până joi, de la 22.30, după Mădălin Ionescu Show. ”Eu nu am probleme de integritate. Trăim vremuri în care sunt partide care susţin minorităţile sau lucrătorii sexuali. Mi s-ar părea o discriminare. Eu sunt şi paravanul acestei industrii. Sunt 300.000 de oameni, care întreţin 300.000 de familii. Această problemă ar trebui tratată cu seriozitate. Dacă am lucrat, asta nu înseamnă că nu sunt un om inteligent, care să poată progresa”, a spus Oana Lovin întrebată de paginademedia.ro dacă trecutul său în videochat îi va afecta credibilitatea.  ”Nu vreau să mă detaşez de trecut. Îmi asum tot ce am făcut. Chiar cred că ar trebui dezbătut la modul serios”, a adăugat fosta videochatistă.

Cătălin Măruță, obligat să plece din casa sa! ”Reaminiți-i Andrei să-mi lase ceva bun la ușă”

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri