Experimentează cu KIVI și SWEET.TV: Peste 130 de canale TV și mai mult de 1000 de filme gratuite timp de 3 luni pentru noul tău televizor inteligent

Începând cu 1 noiembrie, la fiecare achiziție a unui televizor inteligent KIVI, te poți bucura de o abonare gratuită pentru o perioadă de 3 luni la ultimul pachet al SWEET.TV, care include peste 130 de canale TV și mai mult de 1000 de filme de la Disney, Sony și Paramount. Această ofertă acoperă întreaga noastră gamă de modele, disponibile la Carrefour, Emag, magazinele Flanco și pe platformele online.

Produsele KIVI, un producător european de televizoare inteligente, sunt apreciate pentru designul lor exclusiv fără margini, realizat în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate a imaginii și sunetului. Televizoarele KIVI au la bază sistemul de operare Android, îmbogățit cu tehnologii avansate de imagine precum HDR, MEMC, Max Vivid, Super Contrast Control și Ultra Clear, care oferă clienților o experiență de vizionare cu adevărat captivantă.

În ajun de Black Friday, KIVI oferă clienților săi acces gratuit la canale, emisiuni, filme și desene animate. Începând cu 1 noiembrie și până pe 31 decembrie, fiecare achiziție a unui televizor KIVI vine la pachet cu accesul gratuit, pentru o perioadă de 3 luni, la platforma de streaming SWEET.TV. Această ofertă este valabilă pentru toate modelele de televizoare KIVI, de la 24” la 65”, dotate cu sistemul Android.

SWEET.TV este o platformă de streaming performantă, care oferă acces la cele mai bune canale TV locale și premiere de la Disney, Paramount și Sony pe o singură aplicație. Include peste 130 de canale de top și peste 1000 de titluri de filme și animații de calitate pentru întreaga familie. Conținutul poate fi vizionat în calitate Full HD și 4K.

Abonarea la SWEET.TV este simplă, fără angajamente și fără contracte pe hârtie – introduceți doar un cod promoțional special în aplicația SWEET.TV și asigurați-vă că aveți o conexiune stabilă la internet. Codul promoțional permite activarea abonamentului nu doar pe dispozitivele smart, ci și pe alte dispozitive precum smartphone-uri, laptopuri, tablete și chiar Xbox, cu posibilitatea conectării a cel mult 4 dispozitive la un singur abonament.

Detalii complete despre promoție și instrucțiuni pentru utilizarea codului promoțional pot fi găsite pe acest link.

În România, televizoarele inteligente KIVI sunt disponibile în Carrefour, Emag, Flanco.

Despre KIVI

KIVI este o companie internațională înființată în anul 2016, cu sediul în Budapesta. Principalul său domeniu de activitate constă în dezvoltarea și producerea de televizoare inteligente, cu distribuție în Europa și Asia. Departamentul Research & Development este localizat în Europa și Asia. Până în prezent, au fost vândute peste 1,5 milioane de dispozitive. KIVI este un partener certificat al Google și Netflix.

https://kivismart.com/

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri