Pamela Anderson a refuzat 500.000 de euro, bani din România! A fost ofertată să joace în cel mai scump film independent autohton făcut până acum

Lung metrajul  ”Miami Bici 2”va întra de mâine în cinematografe și, în opinia specialiștilor, va fi un succes de piață. Prima parte a filmului a spulberat recorduri comerciale pentru o producție românescă, devenind cea mai populară comedie din ultimii 28 de ani.

Cu o distribuție îmbogăță de starul hollywoodian Daniel Trejo, pelicula filmată în mare parte în Los Angeles, Statele Unite ale Americii, Codin Maticiuc, coproducător al filmului, a încercat să o coopteze în proiectul cinematografic pe frumoasa din seria Baywatch, Pamela Anderson. Însă suma cu care a fost ofertată, jumătate de milion de dolari, a fost refuzată de staff-ul celei mai faimoase blonde a anilor ’90, dar a fost acceptată de Danny Trejo (79 ani), vedeta din celebre filme precum ”Macete”, ”Desperado”, ”Predators”, ”Con Air, ”Dead in Tombstone” ori ”The Heat”, unde a jucat alături de Robert de Niro și Al Pacino.

Pamela Anderson a refuzat 500.000 de euro veniți din România! A fost ofertată să joace în ”Miami Bici 2”

”În primul rând, ei nu îți spun prețul (onorariul artistului-n.r.). Tu cam știi cu agenții care e liga. Tu îi spui cam câți bani ai. Noi i-am oferit aceeași ofertă ca lui Danny Trejo. Am făcut oferta pe care o făceam la toți. La Pamela, răspunsul a fost: nu suntem nici în aceeași galaxie! Ăsta a fost răspunsul ei”, i-a spus Maticiul lui Cătălib Măruță.
2,2 milioane de euro au fost costurile ”Miami Bici2”, cel mai scump film independent românesc făcut până acum.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed