F5 şi Kondiment: platformă e-commerce pentru IMM-uri

Lansarea buyos.ro consolidează poziţia F5 şi Kondiment pe piaţa furnizorilor de soluţii pentru industria de comerţ online din România, poziţie câştigată anul trecut când ambii parteneri şi-au anunţat intrarea pe acest segment cu proiectul Sellerator – platformă care, spre deosebire de buyos.ro, se adresează clienţilor mari şi medii spre mari şi le oferă acestora servicii e-commerce integrate şi customizabile.

Proiectul buyos.ro a însemnat un efort de 100-150 de mii de euro. Iniţiatorii proiectului se aşteaptă să amortizeze investiţia într-o perioadă cuprinsă între 10 şi 18 luni. Obiectivele pentru acest an sunt deschiderea a circa 100 de magazine, dar aşteptările sunt mult mai mari pentru anul viitor.

„Prin acest produs, companiile nu mai au nevoie de infrastructura proprie. Este o solutie pentru companiile ce vor sa vanda in zona digitala. Internetul a devenit o piata de deschidere foarte larga. Este o piata emergenta, iar demersurile noastre constau în educarea pieţei”, explică Lucian Despoiu, director general Kondiment.

„Produsul se adresează IMM-urilor si este primul produs de acest gen de pe piata. Noi le oferim posibilitatea comerciantilor sa-si creeze propriile magazine online. Costurile sunt reduse si constau in taxa iniţială de setare a magazinului online si o taxa lunara usor de suportat, undeva intre cateva zeci, maxim câteva sute de euro”, a precizat Emilia Gorgota, director executiv buyos.ro şi sellerator.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed