Fermierii belgieni au blocat drumurile din jurul Portului Anvers


Portul Anvers se confruntă cu perturbări semnificative în desfășurarea activităților sale din cauza protestelor fermierilor belgieni. Aceștia au blocat traficul în jurul unuia dintre cele mai mari porturi din Europa în timpul zilei de marți, conform informațiilor furnizate de Reuters.

Aceste proteste, care perturbă în prezent activitatea din Portul Anvers, sunt cele mai recente dintr-o serie de demonstrații desfășurate la nivel european de fermieri care cer salarii mai mari și condiții de muncă îmbunătățite.

Operatorul portuar a declarat într-o actualizare pe site-ul său că „acțiunile fermierilor au cauzat perturbări majore în zona Portului Anvers”, specificând că blocajele au avut loc în cinci locații diferite din zonă. Radiodifuzorul public VRT a raportat că aproximativ 500 de fermieri au blocat majoritatea traficului pe drumurile din jurul portului folosind tractoarele.

Portul Anvers este al doilea port maritim ca mărime din Europa, după Portul Rotterdam din Țările de Jos. Protestele recente ale fermierilor belgieni se alătură altor demonstrații similare care au avut loc în ultima lună în întreaga Europă, inclusiv în țări precum Polonia, Franța, Spania, România, Germania și Țările de Jos.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri